Welcome to The Dashing Devil's


PUPPIES

!!! On this moment we have No puppy's !!!

!!! Op dit moment hebben wij geen pupjes!!!If you are interested in our future litters or an excellent quality westie puppy for shows, breeding or just as a pet of typical westie appearance please don't hasitate to contact me

!!!!!!!ATTENTION !!!!!!!
ALL SERIOUS PEOPLE ARE WELLCOME !!!
But we will not answer any emails where missing your full address, phone number and information about you, Thanks for understanding

dashingdevilwesties@yahoo.com          


Het aanschaffen van een pup.

In de keuze van de ouderdieren heeft de aanwezigheid van het juiste karakter en temperament een belangrijke rol gespeeld. Mede hierdoor laat de Westie zich kenmerken als een vasthouder, een doorbijter, een zelfstandige hond die zich niet zomaar laat leiden. Daarom dient u zich als een waar leider te gedragen, wat - mede afhankelijk van de aard van de Westiepup - betekent dat een consequente, voor de hond begrijpelijke, houding. In ons kennelboekje, dat u van ons meekrijgt als wij een pup aan u toevertrouwen, staat uitvoerig beschreven hoe u de Westie/pup dient te onderhouden.

Leiderschap is niet zozeer de baas willen spelen als wel uw Westie die leiding geven waar hij /zij behoefte aan heeft. Zodoende laat u uw Westie niet aan zijn lot over en kunt u voorkomen dat er vervelende situaties ontstaan.

In de kennismakingsgesprekken zal u duidelijk worden dat wij uit liefhebberij en liefde voor de hond onze dieren houden en showen. Mede daarom besteden wij veel aandacht aan de plaatsing van een pup en verlenen daarbij de maximale begeleiding. Reden daartoe is o.a. dat we ons sterk verantwoordelijk voelen voor het wel en wee van de pup. Immers mede door ons toedoen is de pup geboren.

Onze verantwoordelijkheid eindigt niet met de plaatsing van de pup. Graag willen wij hem/haar blijven volgen en hopen dan ook nog geregeld contact te kunnen onderhouden.

           Wat wij van u verwachten en u van ons mag verwachten:

-         dat onze honden met liefde worden gehouden, met trots geshowd en met veel voorbereiding en nauwkeurige selectie worden gefokt.

-         Dat de ouderdieren streng worden geselecteerd op gezondheid en rastypische eigenschappen.

-         Dat de ouderdieren zijn onderzocht op de door de rasvereniging gestelde (gezondheids)eisen waaronder PRA en Cataract.

-         Dat onze pups optimaal worden gesocialiseerd in omgang met andere dieren, volwassenen en kinderen.

-         Dat wij leven met en voor onze honden en dat ook van u verwachten

-         Dat wij meerdere gesprekken met u zullen hebben voordat wij een pup aan u toevertrouwen.

-         Dat u alleen in aanmerking komt voor een pup als we daar wederzijds een goed gevoel bij hebben.

-         Dat daartoe o.a. uw gezinssituatie voldoende ruimte en tijd beschikbaar is voor een pup.

-         Dat wij gedurende het leven van de pup met raad en daad bij willen staan.

         

BACK TO HOME
Webmaster: By Shirley van der Veen

COPYRIGHT Niets uit deze webpagina mag zonder toestemming overgenomen worden